důvěryhodný a silný partner s vynikajícím renomé

Obsah

Renomia
Špičkový risk management a pojistná řešení s rodinnými hodnotami

Přijměte naše pozvání do výjimečné společnosti našich vybraných klientů. V tomto vydání vám přiblížíme další z příběhů ze seriálu "Když úspěch spojuje" – tentokrát o tom, jak z rodinného byznysu vznikla významná středoevropská firma, která je špičkou v oblasti pojištění a risk managementu. Česká společnost RENOMIA se za 28 let od svého vzniku vypracovala na pozici významné středoevropské firmy ve svém oboru. Dnes je to společnost s globálním přesahem, která vyrostla na rodinných hodnotách a perfektních službách pro firmy i jednotlivce. Jako obchodní partneři RENOMIA máme příležitost být součástí tohoto inspirativního rozvoje.

RENOMIA už od svého vzniku stojí na sdílení společných rodinných hodnot, jako jsou dobré vztahy, služba, spolehlivost, rozvoj a nadšení. V roce 1993 firmu založila Jiřina Nepalová se svými syny Jiřím a Pavlem. Jde tedy o rodinný byznys, a to i přesto, že minoritním akcionářem se v roce 2019 stal jeden z globálních lídrů trhu, americká společnost Gallagher, která byla založena a stále je řízena rodinou Gallagher.

„Zhruba před deseti lety jsem si v médiích přečetl velmi inspirativní rozhovor se zakladatelkou RENOMIA, paní Jiřinou Nepalovou. Následovalo osobní setkání s ní i s jejími syny, kteří jsou v mém věku a věku ostatních zakladatelů kanceláře HAVEL & PARTNERS. Spojovalo nás nejen to, ale především podobný pohled na byznys a vize vybudovat renomovanou středoevropskou firmu se špičkovým servisem,“ vzpomíná na začátky spolupráce řídící partner Jaroslav Havel. A právě proto, abychom klientům i kolegům nabídli nejlepší možné zázemí a pracovní prostředí, přestěhovali jsme se v roce 2014 my i RENOMIA do tehdy zbrusu nových prestižních kancelářských prostor ve Florentinu v Praze.

„Velmi dobře si vzpomínám na první setkání s Jaroslavem. Byl nabitý energií a touhou vybudovat špičkovou a velkou právní kancelář se schopností poskytovat služby klientům ze všech oborů kdekoliv na světě. Mám velkou radost, že se mu a jeho týmu podařilo tento cíl naplnit a že může naše společnost využívat služby HAVEL & PARTNERS i při svém mezinárodním rozvoji,“ říká Jiří Nepala, managing partner RENOMIA.

I my v HAVEL & PARTNERS využíváme špičkových služeb RENOMIA, a to nejen v oblasti firemního či profesního pojištění; řada našich kolegů s RENOMIA řeší také své privátní záležitosti. A stejně tak je tomu i naopak – nejen RENOMIA, ale i rodina Nepalových a další členové managementu společnosti využívají právní a daňové poradenství naší advokátní kanceláře.

Naše vzájemné strategické partnerství nicméně zdaleka nefunguje jen ve Florentinu, ale také v dalších městech v Česku i na Slovensku, kde mají naše společnosti kanceláře. Úzce spolupracujeme také v oblastech obchodu, marketingu a akcí pro klienty. „Spojuje nás rovněž to, že obě naše společnosti udávají trendy ve svých oborech a neustále rozvíjejí své služby, jejichž přidanou hodnotou jsou komplexní řešení a maximální komfort pro klienta,“ doplňuje Jaroslav Havel.

Za dobu svého působení získala RENOMIA mnoho profesních zkušeností, prošla inovacemi a proměnila se v úspěšnou profesionální společnost s mezinárodní působností. Pro své klienty v regionu CEE spravuje pojistné programy s celkovým pojistným přes 14 mld. Kč a koordinuje stovky mezinárodních pojistných programů prakticky na všech kontinentech. Ročně také vyřeší přes 100 tisíc pojistných událostí. Pracuje pro ni 1 500 zkušených odborníků, kteří firmám z různých oborů pomáhají hájit jejich zájmy a dosahovat skvělých výsledků v podnikání.

Jedním z hlavních pilířů, na kterých staví HAVEL & PARTNERS, je dlouhodobé strategické partnerství s klienty. V souvislosti s naším 20. výročím představujeme v seriálu „Když úspěch spojuje“ výjimečné příběhy našich klientů, se kterými rosteme společně již řadu let. V minulém vydání magazínu jsme vám přiblížili těchto šest:

Zavřít
Úvodní slovo
Pro bono
E-sport
Jde o největší compliance změnu od implementace GDPR.
Jaroslav Havel:
Co může a nemůže správce daně při provedení místního šetření…
Co je u nás nového?
O nás