důvěryhodný a silný partner s vynikajícím renomé

Obsah

Pro bono

Moment, sbírám oblečení!

Už pátým rokem vnášíme do našich šatníků myšlenku udržitelnosti módy a pořádáme v našich kancelářích charitativní sbírky oblečení a dalších věcí, které pak posíláme k opětovnému využití.  Spolupracujeme s obecně prospěšnou společností MOMENT ČR, která provozuje charitativní second handy – vrací tak již používané věci do života, prodává je a výtěžek putuje potřebným. Z naší podzimní sbírky oblečení jsme podpořili třeba Mobilní hospic Ondrášek, který zajišťuje paliativní péči nevyléčitelně nemocným dětem i dospělým, denní stacionář pro lidi s postižením Žebřík, Společnost pro ranou péči, jež pomáhá rodinám s postiženými dětmi, Kola pro Afriku či CCBC (Czech Coalition for Biodiversity Conservation) působící na poli ochrany biodiverzity a rozvojové pomoci.

Nové Háro!

Jedním z pilířů našich pro bono aktivit je zapojování neziskovek do vzájemné spolupráce coby dodavatelů služeb či produktů pro nás a naše klienty. Nové Háro je toho krásným příkladem. Po finanční pomoci v loňském roce jsme si letos v jejich e-shopu objednali golfové míčky. A jsou krásné! Neziskový spolek Nové Háro pomáhá dětem v onkologické léčbě cítit se co možná „nejnormálněji“. Sbírá vlasy od dárců a vyrábí z nich paruky na míru konkrétnímu dítěti. Velká výhoda je v tom, že paruka na hlavě krásně sedí a vypadá přirozeně. Podívejte se na stránky e-shopu Nového Hára také, najdete tam spoustu tipů na krásné dárky!

Běháme pro dobrou věc: RUN AUT, Teribear, noční běh pro Světlušku

Podzim u nás už tradičně patří charitativním běhům. Nejdřív jsme v rámci běhu RUN AUT pořádaného Nadačním fondem AutTalk závodili na podporu rodin, které pečují o autistické děti. Následně jsme se zapojili do charitativní sportovní akce Teribear pořádané Nadací Terezy Maxové, která pomáhá opuštěným a ohroženým dětem. Náš běhací „trojboj“ jsme zakončili nočním během pro Světlušku, při kterém se snažíme „rozsvítit“ život nevidomým a slabozrakým lidem. Celkem obula pro dobrou věc běžecké boty za HAVEL & PARTNERS stovka účastníků a naběhali jsme přes tisíc kilometrů.

Pomáháme jižní Moravě

Jih Moravy zasáhlo na konci června katastrofální tornádo, které po sobě zanechalo několik zcela zpustošených vesnic. V celé zemi se okamžitě strhla obrovská vlna solidarity a na ní jsme pluli i my.  Pomáhali jsme především prostřednictvím Nadace Via, se kterou na komunitních projektech spolupracujeme už mnoho let. Finančně jsme přispěli do její sbírky, poskytujeme pro bono právní pomoc některým zasaženým obcím a spolu s Právnickou fakultou Masarykovy univerzity v Brně jsme zřídili právní kliniku, která poskytuje bezplatné právní poradenství tamním obyvatelům. A protože je na jihu Moravy stále spousta práce, rozhodli jsme se věnovat na pomoc dalších 100 tisíc. Charitativní šek na tuto částku jsme předali řediteli nadace Zdeňku Mihalcovi na konferenci Real Estate Forum, kterou pořádáme v jihomoravské metropoli.

Zavřít
Úvodní slovo
Pro bono
E-sport
Jde o největší compliance změnu od implementace GDPR.
Jaroslav Havel:
Co může a nemůže správce daně při provedení místního šetření…
Co je u nás nového?
O nás