důvěryhodný a silný partner s vynikajícím renomé

Obsah

HAVEL & PARTNERSdůvěryhodný a ekonomicky
silný partner s vynikajícím renomé

K vynikajícímu renomé HAVEL & PARTNERS jako lídra advokátního trhu ve střední Evropě přispívá vedle dobré pověsti, špičkové kvality služeb a odbornosti také výjimečná ekonomická stabilita. Od svého založení v roce 2001 nepřetržitě rosteme nejen personálně a kvalitou svých služeb, ale rovněž ekonomicky. Nedílnou součástí komplexní byznysové strategie naší kanceláře je také efektivní marketing a PR. Nebudujeme přitom pouze vlastní renomé, snažíme se zároveň dlouhodobě přispívat k dobrému jménu celého advokátního stavu, za což jsme byli v roce 2021 oceněni Asociací PR agentur. Kancelář také již šestkrát získala titul Czech Business Superbrands udělovaný nejlepším značkám na trhu.

Hodnota skupiny HAVEL & PARTNERS je téměř 2,3 miliardy korun

Hodnota kanceláře HAVEL & PARTNERS včetně slovenské kanceláře a vzdělávací Akademie je podle analýzy poradenské společnosti Patria Corporate Finance téměř 2 miliardy korun. Ocenění celé skupiny zahrnující i inkasní agenturu Cash Collectors a další subjekty v rámci skupiny pak dosahuje takřka 2,3 miliardy korun. To je více než dvojnásobek hodnoty z roku 2014, kdy byla na základě studie hodnota skupiny vyčíslena naposledy.

„Nepřetržitý ekonomický růst firmy už od jejího založení a její dlouhodobá ekonomická stabilita jsou pro naše klienty a obchodní partnery potvrzením, že spolupracují s maximálně důvěryhodnou společností s minimálním rizikem,“ komentuje hodnoty řídící partner Jaroslav Havel.

Valuaci vypracovala poradenská společnost Patria Corporate Finance na základě výnosových a komparativních metod oceňování společností.

HAVEL & PARTNERS mezi ekonomicky nejstabilnějšími firmami v Česku i na Slovensku

Dlouhodobou výjimečnou ekonomickou kondici a úspěšné řízení společnosti potvrzuje i certifikát nejvyšší důvěryhodnosti AAA Bisnode, který za rok 2020 HAVEL & PARTNERS získala v Česku i na Slovensku a který kancelář řadí mezi jedno procento ekonomicky nejstabilnějších firem na trhu.

Certifikát potvrzuje spolehlivost a důvěryhodnost oceňované firmy a minimální rizikovost spolupráce s ní. Kancelář je tak pro klienty atraktivním obchodním partnerem.

08

V pololetí roku 2021 zaznamenala kancelář rekordní tržby

V prvním pololetí roku 2021 navázala HAVEL & PARTNERS na vynikající ekonomické výsledky z předešlého roku. Její obrat za čisté právní služby se v prvních šesti měsících roku 2021 meziročně zvýšil o 7,2 %. Pololetní výnosy za čisté právní služby v České republice a na Slovensku dosáhly na hodnotu 414 mil. Kč, celkové tržby skupiny pak činily více než 520 mil. Kč.

Velmi dobře se dařilo slovenské kanceláři, kde výnosy za čisté právní služby rostly o téměř 16 %. „Hospodářské výsledky naší kanceláře s růstem přes 7 % indikují, že se nám podařilo udržet pozitivní trend vysokého růstu z předchozích období. V posledních dvou měsících prvního pololetí se růst zrychloval a očekáváme, že tento trend bude pokračovat,“ uvedl k ekonomickým výsledkům Jaroslav Havel.

03

2003

Jsme nejlepší právnickou firmou spolupracující s Deloitte v CEE regionu

Dál roste naše mezinárodní renomé i portfolio služeb. Po dvou letech od svého vzniku získáváme ocenění pro nejlepší právnickou firmu spolupracující s Deloitte.

03

2003

Jsme nejlepší právnickou firmou spolupracující s Deloitte v CEE regionu

Dál roste naše mezinárodní renomé i portfolio služeb. Po dvou letech od svého vzniku získáváme ocenění pro nejlepší právnickou firmu spolupracující s Deloitte.

Kancelář získala Českou cenu za PR

HAVEL & PARTNERS zvítězila v kategorii Služby v oborové soutěži Lemur – Česká cena za public relations 2021. Ocenění získala za Komplexní informační servis v době koronavirové.

Kancelář jako lídr advokátního trhu poskytovala v době pandemie zdarma své know-how a poradenskou pomoc všem podnikatelům i občanům při výkladu jednotlivých vládních opatření. Dennodenně připravovala užitečný obsah v mnoha formátech a prostřednictvím vhodně zvoleného komunikačního mixu jej nabízela širokému publiku.

„HAVEL & PARTNERS přinesla velmi promyšlený a užitečný servis, z marketingového a komunikačního pohledu zabalený do precizně vydefinovaných a pestrých formátů, které umožnily, že se k těmto informacím dostalo maximum lidí. Zároveň vzbudil i zájem médií,“ řekla k vítězství členka poroty soutěže Lemur a spolumajitelka PR a marketingové agentury Ogilvy Dita Stejskalová.

Úspěch v marketingové soutěži Fénix

Kancelář v roce 2021 uspěla i v další prestižní oborové soutěži Fénix content marketing. Ta oceňuje nejlepší práce a projekty v oblasti obsahového marketingu, které hodnotí více než 40 nejlepších odborníků v oblastech marketingu a PR. Porota ročníku 2021 ocenila HAVEL & PARTNERS stříbrem v kategorii Nejefektivnější firemní obsah.

Zavřít
Úvodní slovo
Pro bono
E-sport
Jde o největší compliance změnu od implementace GDPR.
Jaroslav Havel:
Co může a nemůže správce daně při provedení místního šetření…
Co je u nás nového?
O nás